Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kita Menari + BEAUX – Luxor Live

15 februari - 20:30 tot 23:30

Een fijne double-bill in de bovenzaal met twee jonge indiepop bands uit Nederland.

Kita Menari
Kita Menari is het geesteskind van zanger Micha de Jonge. ‘De indie-pop band is ontstaan nadat Micha tijdens een vakantie in Maleisië een bijna dood ervaring had tijdens een duiksessie, waarna hij besloot het roer om te gooien door zijn energie te focussen op het creëren van muziek die het leven viert. Kita Menari betekent in het Maleisisch “Wij Dansen” en staat symbool voor die bewustwording.

Kita Menari heeft 5 mei jl. zijn eerste single ‘Young Lovers’ uitgebracht, die direct werd opgenomen in populaire internationale playlists. Op donderdag 14 december kun je in onze bovenzaal zelf kennismaken met Kita Menari!

BEAUX
BEAUX is een jonge Utrechtse indiepop band opgericht op de Herman Brood Academie. De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen.

Op 26 juni kwam de single ‘I Don’t Mind’ uit. Deze zomerse track is regelmatig te horen op de radio en krijgt support van o.a. Giel Beelen en 3FM Dj Lex Uiting, die het “De festivalhit van 2017” noemde. BEAUX bracht op 9 september 2017 de debuut EP Where this could go uit in Amsterdam. Deze is geproduceerd door Huub Reijnders (Bløf, Krezip, The Brahms, etc). In het najaar is BEAUX door het hele land te zien tijdens de Popronde, waaronder in Arnhem.

NB: de show van Kita Menari stond eerder gepland op donderdag 14 december maar is door omstandigheden verplaatst naar deze datum. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartjeskopers krijgen hierover bericht.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
20:30 tot 23:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.luxorlive.nl/agenda/kita-menari-2/

Organisator

Luxor Live
Telefoon:
026-3511660
Website:
https://www.facebook.com/luxorlive/

Locatie

Luxor Live
Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem
Arnhem, 6811 KB NL
+ Google Maps