Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DAAN – Luxor Live

25 maart - 19:30 tot 23:00

Let op: voorverkoop voor deze show start op zaterdag 28 oktober, 10:00 uur

DAAN is de Belgische band rondom singer-songwriter, gitarist, regisseur en podiumbeest Daniël (Daan) Stuyven.

Vanaf zijn solo debuutalbum uit 1999 experimenteerde hij met verschillende muziekstijlen van pop tot rock en dance waarmee hij verschillende awards in de wacht sleepte. Het symphonische ‘Le Franc Belge’ uit 2013 en de documentaire over het maken van dit album maakte veel indruk. De geluiden van Parijs, het Franse chanson, de sound van rammelende rockkelders, epische westerns & rokerige nachtclubs. Na een periode van rust kwam hij eindelijk met een nieuw album met opnieuw zeer persoonlijke songs. Dit meest recente album heet ‘NADA’ is uiteindelijk de meest ingetogen en organische plaat tot nu toe geworden. De tongue-in-cheek grandeur van ‘Le Franc Belge’ ruimt plaats voor bluesy americana, film noir grooves, en impressionistische instrumentals.
Voordat Stuyven zijn soloproject oprichtte speelde hij samen met ex-dEUS gitarist Rudy Trouvé in de experimentele rockband ‘Dead Man Ray’.

Fiona Brown

Support komt van de singer-songwriter Fiona Brown. Deze Belgische van Schotse origine werd geinspireerd door roots, rock en soul. Op haar debuut EP Demons hoor je dromerige donkere popmuziek waarbij de zoektocht naar artistieke vrijheid bijna voelbaar is.

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
19:30 tot 23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.luxorlive.nl/agenda/daan/

Organisator

Luxor Live
Telefoon:
026-3511660
Website:
https://www.facebook.com/luxorlive/

Locatie

Luxor Live
Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem
Arnhem, 6811 KB NL
+ Google Maps