Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Barbagallo (Tame Impala) – Luxor Live | The Daily Indie Presents

22 februari - 20:30 tot 23:30

Luxor Live en The Daily Indie presenteren Barbagallo in Luxor Live

Julien Barbagallo komt uit het Franse Toulouse en is de drummer van Tame Impala. Als Barbagallo schrijft hij liedjes en bracht hij al twee albums uit waarvan Grand Chien eind 2016 op Sony uitkwam. Zijn muziek is sterke Franstalige indiepop met elementen van van folk, prog rock en klassieke Franse chansons. De teksten zijn sterk en persoonlijk, maar altijd luchtig en opgewekt.

Barbagallo experimenteerde eerder met Franse popmuziek in de band Aquaserge en zijn solo project Lecube. Na een aantal jaar Australië, de thuisbasis van Tame Impala, voelde hij zich verwijderd van zijn eigen taal. Hij keerde terug naar zijn roots en kon weer bij zijn eigen woorden en ideeën. Hij omarmde zijn eigen taal met extra veel liefde en is meer dan ooit zichzelf.

Banner. (support)
Banner Man in ’t Veld is een songwriter uit Den Haag. Zijn muziek wordt gekenmerkt door creatieve fingerpicking. Na de singles Compass en Howl presenteerde Banner. op 21 april 2017 zijn debuut EP Over Blue.

Met zijn band klinkt Banner. groots, sfeervol en organisch zonder zijn oprechtheid te verliezen. Invloeden zoals Ben Howard, Fink, John Martyn en Nick Mulvey zijn te horen, maar ook het doet ook denken aan Radiohead, Pink Floyd en David Sylvian.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:30 tot 23:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.luxorlive.nl/agenda/barbagallo/

Organisator

Luxor Live
Telefoon:
026-3511660
Website:
https://www.facebook.com/luxorlive/

Locatie

Luxor Live
Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem
Arnhem, 6811 KB NL
+ Google Maps