Ook dit jaar weer!

Net zo’n feest als vorig jaar!

Met je band optreden als support van de Hilltop Howlers op de zaterdag? De Blues spelen op de zondag? Of op de vrijdag het weekend aftrappen?

Dat kan op het BandjesWeekend 2020 op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 maart bij Irish Pub Home in Eibergen. Bandjes kieken bestaat op 21 maart 2020 al weer 6 jaar en viert dat, in samenwerking met Mesut Mis van Irish Pub Home, met een lang BandjesWeekend. Elke avond kunnen er afwisselend in de knusse bovenruimte (akoestisch) en beneden in het café een aantal bands spelen. Op zaterdag staat al de weergaloze hoofdact Hilltop Howlers gepland. De zondag is gereserveerd voor blues-bandjes.

Wij willen dit weekend een aantal bands een podium bieden. Beginnende bandjes, oude rotten, akoestisch of versterkt, Rock-, R&B-, Pop- en natuurlijk Blues-bands kunnen zich aanmelden tot 1 februari (geen Metal). Voor elke spelende band worden de drankjes verzorgd en is er een onkostenvergoeding. Wil je graag spelen, maar wel voor een bepaalde gage, dan is dat bespreekbaar. Vermeld het in de mail.

Na 1 februari gaan onze redactie en Mesut Mis een keuze uit de bands maken. We proberen het programma voor 1 maart rond te hebben. Je krijgt in ieder geval voor 1 maart bericht of je band wel of niet gaat spelen op het BandjesWeekend 2020.

Meld je band aan

Stuur voor 1 februari a.s. een mail naar bandjesweekend@bandjeskieken.nl en vermeld daarin:

• Korte biografie van de band
• Gegevens contactpersoon
• Link naar website/facebookpagina
• Link naar Youtube/Soundcloud/Spotify
• Welke dag (dagen) is je band beschikbaar
• Eventuele gewenste gage (per 30/45/60 minuten)